نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب پنیر تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 157-170]
  • آب گوجه فرنگی تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر محتوای اسید اسکوربیک در آب گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 49-66]
  • آنتی اکسیدان تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 95-112]
  • آنزیم پروتئیناز تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 95-112]

ا

  • اتصال عرضی بررسی اثر استیله کردن و اتصال عرضی بر خصوصیات عملکردی نشاسته بلوط [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 35-48]
  • ایزوله پروتئین آب‌پنیر تأثیر به‌کارگیری پوشش برپایه ایزوله ‌پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس مرزه باغی بر قابلیت نگهداری فیله‌مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 115-128]
  • استخراج عطر بررسی اثر فرآیند تبدیل و انبارداری بر پایداری عطر و بو برنج طارم به روش استخراج در فاز جامد (SPME) [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 161-170]
  • استخراج نیمه صنعتی استخراج نیمه صنعتی پکتین از ضایعات پرتقال و ارزیابی ویژگی‎های کمی و کیفی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 53-66]
  • استیله کردن بررسی اثر استیله کردن و اتصال عرضی بر خصوصیات عملکردی نشاسته بلوط [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 35-48]
  • استویا تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-24]
  • اسید اسکوربیک تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر محتوای اسید اسکوربیک در آب گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 49-66]
  • اصلاح آنزیمی بررسی ویژگی‌های عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شده‌ی به روش هیدرولیز ترکیبی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 25-38]
  • امواج مادون قرمز تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر محتوای اسید اسکوربیک در آب گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 49-66]
  • امولسیون بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون‌های تثبیت شده با کازئینات سدیم [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 139-156]
  • اندیس اسید تیوباربیتوریک (TBA) ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 81-94]
  • اندیس پراکسید ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 81-94]
  • اینولین تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-24]
  • اینولین بررسی اثر اینولین و عصاره چای سبز بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم لانگوم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سویای سین بیوتیک [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 81-98]

ب

  • بازارپسندی اثر پوشش ژل آلوئه‌ورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفل‌دلمه‌ای سبز (Capsicum annuum) طی دوره نگهداری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 39-52]
  • برنج بررسی اثر فرآیند تبدیل و انبارداری بر پایداری عطر و بو برنج طارم به روش استخراج در فاز جامد (SPME) [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 161-170]
  • بستنی تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 157-170]
  • بستنی سویا بررسی اثر اینولین و عصاره چای سبز بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم لانگوم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سویای سین بیوتیک [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 81-98]
  • بسته بندی مطالعه تغییرات بیوشیمیایی برگ استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) تحت تأثیر منطقه کشت و نوع بسته‌بندی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]
  • بیفیدوباکتریوم لانگوم بررسی اثر اینولین و عصاره چای سبز بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم لانگوم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سویای سین بیوتیک [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 81-98]

پ

  • پپتیدهای زیست فعال بررسی ویژگی‌های عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شده‌ی به روش هیدرولیز ترکیبی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 25-38]
  • پپکتین استخراج نیمه صنعتی پکتین از ضایعات پرتقال و ارزیابی ویژگی‎های کمی و کیفی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 53-66]
  • پراکسید تأثیر به‌کارگیری پوشش برپایه ایزوله ‌پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس مرزه باغی بر قابلیت نگهداری فیله‌مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 115-128]
  • پروتئین P– انسولین بیان پروتئین انسولین گیاهی در مخمر پروبیوتیک Saccharomyces boulardii [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
  • پروتئین هیدرولیز شده دانه باقلا بررسی ویژگی‌های عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شده‌ی به روش هیدرولیز ترکیبی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 25-38]
  • پس از برداشت اثر پوشش ژل آلوئه‌ورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفل‌دلمه‌ای سبز (Capsicum annuum) طی دوره نگهداری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 39-52]
  • پنیرسفید آب نمکی تولید پنیر سفید آب نمکی فرا سود مند با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن هسته انگور [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-12]
  • پوست‌گیری کاربرد فناوری حرارتی اهمیک در پوست گیری میوه گلابی خاردار (Opuntia stricta): تأثیر شدت میدان الکتریکی و غلظت نمک بر عملکرد پوست گیری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 129-144]
  • پوشش خوراکی اثر پوشش ژل آلوئه‌ورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفل‌دلمه‌ای سبز (Capsicum annuum) طی دوره نگهداری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 39-52]
  • پوشش خوراکی تأثیر به‌کارگیری پوشش برپایه ایزوله ‌پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس مرزه باغی بر قابلیت نگهداری فیله‌مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 115-128]

ت

  • توزیع اندازه ذرات بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون‌های تثبیت شده با کازئینات سدیم [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 139-156]

ج

  • جایگزینی تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 157-170]

چ

  • چربی شیر تولید پنیر سفید آب نمکی فرا سود مند با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن هسته انگور [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-12]

ح

  • حرارت‌دهی اهمیک کاربرد فناوری حرارتی اهمیک در پوست گیری میوه گلابی خاردار (Opuntia stricta): تأثیر شدت میدان الکتریکی و غلظت نمک بر عملکرد پوست گیری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 129-144]

خ

  • خاصیت آنتی اکسیدانی بررسی ویژگی‌های عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شده‌ی به روش هیدرولیز ترکیبی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 25-38]
  • خشک کردن پاششی اثر غلظت‌های مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشک‌کردن پاششی بر خواص فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع ‌فلفلی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 113-128]
  • خصوصیات عملکردی تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 95-112]
  • خواص فیزیکی اثر غلظت‌های مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشک‌کردن پاششی بر خواص فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع ‌فلفلی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 113-128]
  • خوزستان کاربرد چارچوب زنجیره تامین نان به منظور تبیین راهکارهای مدیریت ریسک تولید و مصرف نان در استان خوزستان [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 99-114]

د

  • دانه بالنگو تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 95-112]
  • درصد مهار رادیکال‌های آزاد مطالعه تغییرات بیوشیمیایی برگ استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) تحت تأثیر منطقه کشت و نوع بسته‌بندی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]
  • دسر شیری شکلاتی تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-24]
  • دورۀ القاء ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 81-94]

ر

  • راهکار مدیریتی کاربرد چارچوب زنجیره تامین نان به منظور تبیین راهکارهای مدیریت ریسک تولید و مصرف نان در استان خوزستان [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 99-114]
  • ریزپوشانی اثر غلظت‌های مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشک‌کردن پاششی بر خواص فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع ‌فلفلی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 113-128]
  • ریسک کاربرد چارچوب زنجیره تامین نان به منظور تبیین راهکارهای مدیریت ریسک تولید و مصرف نان در استان خوزستان [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 99-114]
  • روغن هسته انگور تولید پنیر سفید آب نمکی فرا سود مند با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن هسته انگور [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-12]
  • رئولوژی بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون‌های تثبیت شده با کازئینات سدیم [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 139-156]

س

  • سین بیوتیک بررسی اثر اینولین و عصاره چای سبز بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم لانگوم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سویای سین بیوتیک [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 81-98]
  • سینتیک خشک‌کردن انتخاب بهترین مدل سینتیکی در خشک‌کردن قارچ دکمه‌ای توسط سامانه مادون‌قرمز [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 129-138]

ش

  • شیره خرما تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 157-170]

ص

  • صمغ دانه ریحان بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون‌های تثبیت شده با کازئینات سدیم [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 139-156]
  • صمغ عربی اثر غلظت‌های مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشک‌کردن پاششی بر خواص فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع ‌فلفلی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 113-128]

ض

  • ضایعات پرتقال استخراج نیمه صنعتی پکتین از ضایعات پرتقال و ارزیابی ویژگی‎های کمی و کیفی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 53-66]
  • ضریب نفوذ مؤثر انتخاب بهترین مدل سینتیکی در خشک‌کردن قارچ دکمه‌ای توسط سامانه مادون‌قرمز [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 129-138]

ط

  • طراحی فرآیند استخراج نیمه صنعتی پکتین از ضایعات پرتقال و ارزیابی ویژگی‎های کمی و کیفی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 53-66]
  • طیف سنجی جرمی بیان پروتئین انسولین گیاهی در مخمر پروبیوتیک Saccharomyces boulardii [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]

ع

  • عصاره چای سبز بررسی اثر اینولین و عصاره چای سبز بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم لانگوم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سویای سین بیوتیک [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 81-98]

ف

  • فیبر اسفرزه تاثیر فیبرهای یولاف و اسفرزه بر خواص کیفی نان تست [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 67-80]
  • فیبر یولاف تاثیر فیبرهای یولاف و اسفرزه بر خواص کیفی نان تست [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 67-80]
  • فراسودمند تولید پنیر سفید آب نمکی فرا سود مند با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن هسته انگور [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-12]
  • فراصوت بررسی تاثیر فرایند فراصوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاربردی نشاسته یولاف [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 145-160]
  • فلاونوئید کل مطالعه تغییرات بیوشیمیایی برگ استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) تحت تأثیر منطقه کشت و نوع بسته‌بندی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]
  • فلفل دلمه‌ای سبز اثر پوشش ژل آلوئه‌ورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفل‌دلمه‌ای سبز (Capsicum annuum) طی دوره نگهداری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 39-52]
  • فیله ‌مرغ تأثیر به‌کارگیری پوشش برپایه ایزوله ‌پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس مرزه باغی بر قابلیت نگهداری فیله‌مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 115-128]
  • فنل کل مطالعه تغییرات بیوشیمیایی برگ استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) تحت تأثیر منطقه کشت و نوع بسته‌بندی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]

ک

  • کازئینات سدیم بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون‌های تثبیت شده با کازئینات سدیم [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 139-156]
  • کاهش وزن اثر پوشش ژل آلوئه‌ورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفل‌دلمه‌ای سبز (Capsicum annuum) طی دوره نگهداری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 39-52]
  • کشش سطحی تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 95-112]

گ

  • گاز کروماتوگرافی-طیف‌سنجی جرمی (GC-MS) ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 81-94]
  • گلابی خاردار (Opuntia) کاربرد فناوری حرارتی اهمیک در پوست گیری میوه گلابی خاردار (Opuntia stricta): تأثیر شدت میدان الکتریکی و غلظت نمک بر عملکرد پوست گیری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 129-144]

م

  • مادون‌قرمز انتخاب بهترین مدل سینتیکی در خشک‌کردن قارچ دکمه‌ای توسط سامانه مادون‌قرمز [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 129-138]
  • میدان الکتریکی پالسی تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر محتوای اسید اسکوربیک در آب گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 49-66]
  • مدل پیج انتخاب بهترین مدل سینتیکی در خشک‌کردن قارچ دکمه‌ای توسط سامانه مادون‌قرمز [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 129-138]
  • مدل‌های ریاضی تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر محتوای اسید اسکوربیک در آب گوجه فرنگی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 49-66]
  • مرزه باغی تأثیر به‌کارگیری پوشش برپایه ایزوله ‌پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس مرزه باغی بر قابلیت نگهداری فیله‌مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 115-128]
  • معطر بررسی اثر فرآیند تبدیل و انبارداری بر پایداری عطر و بو برنج طارم به روش استخراج در فاز جامد (SPME) [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 161-170]
  • منطقه مطالعه تغییرات بیوشیمیایی برگ استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) تحت تأثیر منطقه کشت و نوع بسته‌بندی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 67-80]

ن

  • نان تست تاثیر فیبرهای یولاف و اسفرزه بر خواص کیفی نان تست [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 67-80]
  • نشاسته بلوط بررسی اثر استیله کردن و اتصال عرضی بر خصوصیات عملکردی نشاسته بلوط [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 35-48]
  • نشاسته یولاف بررسی تاثیر فرایند فراصوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاربردی نشاسته یولاف [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 145-160]
  • نعناع فلفلی ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 81-94]
  • نعناع ‌فلفلی اثر غلظت‌های مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشک‌کردن پاششی بر خواص فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع ‌فلفلی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 113-128]

و

  • واریته طارم بررسی اثر فرآیند تبدیل و انبارداری بر پایداری عطر و بو برنج طارم به روش استخراج در فاز جامد (SPME) [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 161-170]
  • واژگان کلیدی: زنجیره تأمین نان کاربرد چارچوب زنجیره تامین نان به منظور تبیین راهکارهای مدیریت ریسک تولید و مصرف نان در استان خوزستان [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 99-114]
  • ویژگی‌های آنتی اکسیدانی تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-24]
  • ویژگی‌های حسی تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-24]
  • ویژگی‌های عملکردی بررسی ویژگی‌های عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شده‌ی به روش هیدرولیز ترکیبی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 25-38]
  • ویژگی های فیزیکوشیمیایی بررسی تاثیر فرایند فراصوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاربردی نشاسته یولاف [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 145-160]